Amit jó tudni ha ruhát választasz

MENYASSZONYI KISOKOS

Sok kérdéssel jöttek már a menyasszonyok az évek folyamán, így hasznosnak találjuk hogy ezeket sorba vagyük és válaszokat adjuk rá.
Így te már előre kézhez kapott megoldásokat kapsz.

Miért válaszd a Eco Dreamy márkát?

Nem csak szimplán több éves tapasztalattal rendelkezünk, hanem odafigyelünk a fenntarthatóságra, és az etikus munkaerő választásra is. Olyan hulladék anyagokat dolgozunk fel, amik nem voltak használva, vagy régebbi ruhadarabokat szabunk újra, ezzel teljesen új stílust, és hoszabb élettartamot biztosítva nekik. Kedves kiszolgálással, személyre szóló élménnyel gazdagodhattok a próbáinkon.

Hogyan tudok bérelni vagy vásárolni nálatok?

A ruhapróba után a kiválasztott ruháról szerződést írunk bérlés és vásárlás esetén is. Nem kell egyösszegben kifizetned a ruhát, ha nem szeretnéd. Foglalónak a ruha 50 %-át kell kifizetned szerződéskötéskor, majd 30 napon belül kell rendezned a ruha másik felét. Bérlés esetén az esküvő hetén viheted magaddal a ruhát,  vásárlás esetén, pedig a teljes összeg kifizetését követően.

Vásároljak vagy béreljek inkább?

Esküvő ruháinknál többségében már az áraknál is észrevehetitek, hogy nálunk nem az a cél hogy egyszer megvegye valaki az esküvői ruháját és eltegye a szekrénybe évekre, majd X év mulva mikor divatjamúlttá válik kikukázza.

Amennyiben végysz arra, hogy a ruha csak a tiéd legyen, azt hiszem még nem értetted meg a környezet tudatosság lényegét. Persze van lehetőséged nálunk is a vásárlásra, de abban az esetben is azt ajánljuk neked, hogy hozd vissza hozzánk bizományiba ruhácskádat, hogy másnak is olyan felemelő legyen hordani, mint neked volt. A fenntarthatóság egyik lényege a ruhadarabjaink jó kihasználhatósága és, hogy minnél később kerüljenek a hulladékok közé. Bérlés esetén esélyt adsz arra, hogy a választott ruhád lehetőségei jobban kihasználhatók legyenek.

Mit jelent a Bizományi?

Azt jelenti ruhádat vissza hozhatod hozzánk, és mi értékesítjük helyetted. Mindezt úgy hogy mindannyian jól járjunk vele (te, a következő menyasszony, és mi is). Ha többet szeretnél erről tudni ITT utána olvashatsz.

Bérlés esetén mikor, mennyit kell fizetnem?

Bérlés esetén aznap, mikor a ruhát méretre alakítva elviszed az esküvődre, a szalonban kell hagyni letétnek, a bérleti és vételi ár különbözetét. Ez az összeg visszajár, ha a ruha sértetlen állapotban kerül vissza a szalonba. Ha esetleg megrongálódik, akkor abból az összegből, melyet letétnek hagytál ott, levonjuk a javítási költségeket.

FELFEDEZEM FENNTARTHATÓ ESKÜVŐI RUHÁITOKAT ->

Mennyi ideig tart a bérlés?

A bérelt ruhát szalonunk 1 HÉTIG biztosítja számodra. A ruhát méretre alakítva, azon a héten viheted el, amikor az esküvőd van.

Kell -e időpontot foglalni az esküvői ruha próbáláshoz?

Igen, csak előzetes időpont egyeztetéssel tudjuk a menyasszonyokat fogadni. Fontos, hogy ne rohangáljon másik 3 menyasszony abban az öltözőben, ahol te életed egyik legfontosabb döntését próbálod meghozni. A nyugod és felhőtlen pillanatokat csak akkor tudunk biztosítani, ha előtte pár nappal már leegyeztettük, hogy melyik napon, melyik órában jössz, hogy csak és kizárólag veled tudjunk foglalkozni.

MINÉL ELŐBB FOGLALNI SZERETNÉK IDŐPONTOT ->

Visszakaphatom -e a foglalót, ha mégsem szeretném a ruhát?

A foglaló sajnos nem jár vissza, hiszen eltettük neked a ruhát, amit lefoglaltál, vagyis más már nem vásárolhatja meg és nem is bérelheti arra a dátumra. Viszont a foglalód nem vész el, mert minden esetben levásárolhatod a foglaló összegét szalonunkban, akár egy másik ruhára vagy kiegészítőkre.

Hogyan készüljek a ruhapróbára?

Mindenképpen smink nélkül érkezz a ruhapróbára, mert sajnos a rúzs az alapozó és a szemfesték foltot hagy a ruhán. Amennyibben sminkben érkezel, itt a próba előtt le kell mosni magadról. Pánt nélküli melltartót érdemes felvenned (fehéret, vagy testszínűt), de mindegyik ruhánkban van külön beépített push-up, így a nagy napon, a ruha méretre igazítása után a melltartó nem szükséges már, ha nem szeretnéd.

Mikor történik a méretre alakítás?

A méretre alakítás az esküvő élőtt 1 hónappal történik, amennyiben kismama vagy csak 2 héttel előtte a méretváltozások elkerülése végett. 😉 Telefonálni viszánt már 1,5 hónappal előtte tudsz, az időpont foglalás érdekében. Szalonunk az alap méretre alakítást ( szűkítés, alja felhajtás, vállpánt igazítás, uszály tűzés ) 10-20 000 Ft között vállalja, az egyéb átalakítások megbeszélés tárgyát képezik.

SZERETNÉM TUDNI RÉSZLETESEBEN AZ ALAKÍTÁS MENETÉT ÉS AZ ÁRAKAT ->

Méretre alakításra a 06 30 / 544 71 53-mas telefonszámon tudsz időpontot egyeztetni Iványi Melinda varrónőnkkel.

About the Author

Melinda

Divat- és stílustervező, valamint varrónő vagyok. Immáron 2014. óta dolgozom a szakmának különböző területein. Tapasztalatot gyüjtöttem esküvői ruha, szallagavatós ruha, és színházi ruha készítésében is. Most elsősorban saját upcycling márkámon dolgozom, de egyedi megrendelésekben is részt veszek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may also like these